Hippe Taarten
Hippe Taarten

De leukste bedrijfstaarten bestel je bij Hippe Taarten

Bestaat het bedrijf 10 jaar of gaat deze net open? Met een mooie taart steel je de show bij de klanten maar ook zeker bij het personeel. De taarten zijn volledig naar wens aan te passen daardoor altijd passend.

Feestelijke taarten

Een mijlpaal is niks zonder een echte taart

Online bestellen

Bestel jouw taart eenvoudig online

Bezorgd in Nederland

Krijg je taart bezorgd op het afgesproken moment

Alle bedrijfstaarten

3D Champagne fles taart

Leuke bedrijf taart voor het vieren van een mijlpaal in het bedrijf.

vanaf

5.95

per persoon

Prijswinnaar taart

De lekkerste taart voor echte prijswinnaars. Zet je klant, leverancier of de leuke collega extra in het zonnetje met een heerlijke taart.

vanaf

5.45

per persoon

Crème bedrijfstaart met logo

Hippe bedrijfstaart met crème afgewerkt en logo

vanaf

5.45

per persoon

Gepersonaliseerde bedrijfstaart

Een prachtige bedrijfstaart voor iedere mijlpaal!

vanaf

5.45

per persoon

3d Bedrijfslogo taart

Bestel jou bedrijfslogo in een 3D taart

vanaf

5.95

per persoon

Drip taart met foto

Een gave drip taart met je eigen foto op de taart

vanaf

5.45

per persoon

Maatwerk offerte

Taarten offerte aanvragen

Heeft ons assortiment niet wat jij zoekt? Geen probleem. Wij kunnen speciaal voor jouw gelegenheid een maatwerk taart of gebak maken. Hierin kunnen we al jouw wensen verwerken zodat je echt een speciale taart of gebak krijg.

Een offerte aanvragen!
Taarten offerte aanvragen

Bedrijfstaart

Wil je voor je een bedrijfsmijlpaal een taart bestellen of wil je een collega verrassen met een echte bedrijfstaart? Daarvoor hebben we bij Hippe Taarten de leukste en lekkerste bedrijfstaarten in het assortiment. Zit de perfecte taart voor jouw feestje er niet tussen? Vraag dan een offerte aan en wij maken de taart exact zoals jij hem zou willen! Zo heb je altijd de perfecte taart voor een onvergetelijk feestje.

Hippe Taarten levert de mooiste bedrijfstaarten!

Een bedrijfsmijlpaal wil je goed vieren en daar mag een heerlijke taart natuurlijk niet bij ontbreken. Bestel daarom bij Hippe Taarten de perfecte taart om bedrijfsmijlpaal te vieren. Deze unieke taart kan je helemaal personaliseren en kan je natuurlijk op elk adres binnen Nederland laten bezorgen. 

De lekkerste bedrijfstaarten bestel je bij Hippe Taarten

Natuurlijk verdient jouw bedrijfsmijlpaal de lekkerste taart. Daarom worden onze Hippe bedrijfstaarten alleen gemaakt door professionele taartenbakkers. Hierdoor ben je verzekerd van de een heerlijke taart,

Eenvoudig online een bedrijfstaart bestellen

Een bijzondere bedrijfstaart bestel je eenvoudig online bij Hippe Taarten. Je selecteert de leukste bedrijfstaart, selecteer het gewenste bezorg moment en vul je gegevens in. Na het afrekenen komen wij de speciaal voor jou gemaakte bedrijfstaart bezorgen op het gewenste moment en kun je bedrijfsmijlpaal vieren zoals jij het wenst!

Bestel daarom direct jouw unieke bedrijfstaart

Heb jij de juiste bedrijfstaart al gevonden? Bestel deze unieke bedrijfstaart dan direct online en wij verzorgen de lekkerste taart voor jou bedrijfsmijlpaal.