Hippe Taarten
Hippe Taarten

Over Hippe Taarten

Hippe Taarten is de one-stop-shop voor al je taartwensen. Wij bieden naast de mooiste ook nog eens lekkerst smakende taarten en sweets aan die je eenvoudig online kan bestellen.

Wij van Hippe taarten maken op aanvraag voor iedere gelegenheid taarten, cupcakes en andere lekkernijen. Wij hebben meerdere baksters door heel Nederland in ons team. Hierdoor zijn wij erg flexibel en in staat om al uw aanvragen te behandelen.

Waarom Hippe Taarten

Tegenwoordig wordt alles online besteld en thuis bezorgd. Luxe taarten zijn iets dat je nog minimaal online ziet. Tussen de slechte klantenservice, vertraagde levering en goedkope taarten miste wij een website waar je Hippe taarten kan bestellen. Daarom zijn wij begonnen met Hippe Taarten. Wij bieden een snelle klantenservice, duidelijke bezorgtijden en verse Hippe Taarten aan.

Hoe werkt Hippe Taarten

We zijn een online platform waar klanten eenvoudig online Hippe taarten kunnen bestellen. De online bestelde taarten laten wij maken door een aangesloten professionele bakker. Deze lokale bakker maakt de taart precies zoals jij wilt. Via ons platform kunnen zowel de klant als de bakker communiceren over de bestelling en de status hiervan bijhouden. De bestelling wordt dan ook geleverd op een tijdstip dat u uitkomt.

  • Kies jou favoriete taart

  • Kies jou smaken

  • Kies jou bezorgtijd

  • Betaal op de gewenste manier

  • Wij leveren de taart en u kunt onbezorgd genieten van de taart/sweets.

  • Wij waarderen een recensie!

De gegevens van Hippe Taarten

Hippe Taarten

Haven 74 2871CR Schoonhoven

KvK: 84636386