Hippe Taarten
Hippe Taarten

De lekkerste macarons bestellen

Vrolijke kleuren en overheerlijke smaken. Wij hebben voor iedereen een passende macaron.

Macarons toren
Kies jouw smaak

Kies de macarons die jij het lekkerst vind

Online bestellen

Bestel jouw macarons eenvoudig online

Bezorgd in Nederland

Krijg je macarons eenvoudig thuis bezorgd

Alle macarons

Appel & kaneel macarons

Leuke groene macaron met de heerlijke smaak van appel en kaneel.

vanaf

1.85

per stuk

Citroen macarons

Leuke gele macaron met de heerlijke smaak van citroen.

vanaf

1.85

per stuk

Framboos macarons

Leuke roze macaron met de heerlijke smaak van framboos.

vanaf

1.85

per stuk

Munt & limoen macarons

Leuke groene macaron met de heerlijke smaak van munt en limoen.

vanaf

1.85

per stuk

Zwarte bes macaron

Leuke paarse macaron met de heerlijke smaak van zwarte bes.

vanaf

1.85

per stuk

Zoete macarons

Leuke en heerlijke macarons met verschillende kleuren en smaken.

vanaf

1.85

per stuk

Logo Macaron

Logo macaron

vanaf

1.95

per stuk

Maatwerk offerte

Taarten offerte aanvragen

Heeft ons assortiment niet wat jij zoekt? Geen probleem. Wij kunnen speciaal voor jouw gelegenheid een maatwerk taart of gebak maken. Hierin kunnen we al jouw wensen verwerken zodat je echt een speciale taart of gebak krijg.

Een offerte aanvragen!
Taarten offerte aanvragen

Macarons

Deze Franse lekkernij is tegenwoordig erg populair in Nederland. Met zijn krokante buitenkant en heerlijke crunchy binnenkant is dat volgens ons ook meer dan verdient. DIt kleine koekje is ideaal om uit te delen maar daarvoor eigenlijk te lekker! Het liefst eet je ze allemaal zelf op. Dat snappen wij maar al te goed! Welke smaak macaron is jou favoriet of staat die er misschien niet bij? Laat het ons dan weten en dan zorgen wij dat deze alsnog bij jou terecht komen!

De geschiedenis van de Macaron.

Volgens de traditie gaat de oorsprong van de Macaron terug naar het huwelijk in 1581 van Anne de Joyeuse met Marguerite de Lorraine. Catharina de' Medici uit Italie introduceerde hiervoor een nieuw recept van een rond gebakje. Dit gebakje had de basis van fijn gestampte amandelen. Deze noemde men "macarone".

Louis-Ernest Ladurée richtte in 1862 een patisserie op. Pierre Desfintaines(zijn kleinzoon) introduceerde de macaron op in 1930. Zijn eerste macarons bestonden uit 2 op elkaar gestapelde kleine schuimpjes gebaseerd op amandelen met een vulling hiertussen van ganache.

Waar de schuimpjes/macaron schelpen uit bestaan?

Amandelen, poedersuiker, suiker en eiwit. Herkenbaar aan de kleuren worden ze in verschillende smaken gemaakt. Chocolade (donkerbruin), mokka (midden bruin), kersen (rood), pistache (groen), aardbei (roze), framboos (karmijn), citroen (geel) en kokos (roomwit). Ladurée (de grootste macaron keten met als oorsprong land Frankrijk) heeft sinds 2002 meerdere vestigingen in Parijs. Na de opening van een winkel in Londen in 2005 volgden andere vestigingen buiten thuisland Frankrijk zoals in Japan.

Hippe Taarten levert de lekkerste macarons!

Een mooi moment wil je goed vieren en daar mag een heerlijke lekkernij natuurlijk niet bij ontbreken. Bestel daarom bij Hippe Taarten de perfecte macarons om je moment te vieren. Deze heerlijke macarons kan je natuurlijk op elk adres binnen Nederland laten bezorgen.

De lekkerste macarons bestel je bij Hippe Taarten.

Natuurlijk verdient jouw mooie moment de lekkerste macarons. Daarom worden onze Hippe macarons niet alleen gemaakt door professionele bakkers maar wordt hier ook heel veel liefde in gestopt. Hierdoor ben je verzekerd van de heerlijkste en van hoge kwaliteit macarons.

Eenvoudig online macarons bestellen.

Een bijzondere macaron bestel je eenvoudig online bij Hippe Taarten. Je selecteert jou lekkerste smaken macarons en vult je gegevens in. Na het afrekenen komen wij de speciaal voor jou gemaakte macarons bezorgen en kun je jou mooiste momenten vieren zoals jij het wenst!

Bestel daarom direct jouw unieke macarons!

Heb jij de juiste macarons al gevonden? Bestel deze macarons dan direct online en wij verzorgen de lekkerste macarons voor jou mooiste momenten gewoon bij jou thuis!